Månedens bidragsyter februar - Arve, Finn og Morten

I dette Frivillighetens År 2022 ønsker Tofte Fremad IF å gi en ekstra liten påskjønnelse til noen av de mange frivillige som på ulike måter gir av sin tid til klubbens fremme. Vi gjør det ved å utnevne en «Månedens Bidragsyter» for hver måned som får en liten, men velfortjent oppmerksomhet.

Egentlig er det reint for gæli og litt urettferdig å honorere noen få framfor mange. Det er så altfor mange som fortjener ekstra ros og takk. Men vi vil så gjerne fortelle hvor mye vi setter pris på den enkelte, så vi gjør det likevel. Så får vi heller satse på at vi gjennom ulike arrangementer og events skal få alle til å føle seg verdsatt og blir satt pris på i løpet av dette året, «Frivillighetens År 2022».
Det naturlige valget for februar er selvfølgelig brøytemannskapet vårt fra venstre mot høyre: Morten "Greven" Pettersen, Finn "Krobbe" Granli og Arve "Hoover" Wågsæther!


Disse gutta holder gressmatta i ship shape uansett vær- og føreforhold. Matta, ja den skal holdes clean grønn året rundt. Slådding, rensing, reparasjon av brutte skjøter, brøyting, vedlikehold av maskineri, kjemikalierensing og granulatfangst. De kan jobben sin!

Vi møttes for en prat på klubbhuset med kaffe og fastelavensboller. Praten gikk lett og ledig med såvel historiske tilbakeblikk og tanker om nåtidas muligheter. 

Kanskje litt asfaltering på bortsida av banen? Priser på kjemikalier? En litt tyngre slådd som tar litt mer? 
Hopphistorien og alle hoppbakkene i omegnen. Skøytebanen og vanning av denne rundt Toftebanen. Kåre Kjær Johansens bravader som keeper. Den gang Strømsgodset og Kongsvinger gjestet Bjerkelunden. Det går for langt å gjengi alt. Gutta sitter på mye historie. Ta gjerne en prat med dem neste gang du treffer dem. 

Gutta fikk overrekt hver sin gavesjekk på Cafe Lasse som en liten påskjønnelse. Tofte Framad IF takker dere for den innsatsen dere gjør for klubben vår.

Hva er vel bedre enn idet dere har utført en 4 timers brøytejobb av hele banen, så står barna og ungdommene klar og inntar den grønna matta! Dere utgjør en forskjell, takk!


 

Sponsorer