I dette Frivillighetens År 2022 ønsker Tofte Fremad IF å gi en ekstra liten påskjønnelse til noen av de mange frivillige som på ulike måter gir av sin tid til klubbens fremme. Vi gjør det ved å utnevne en «Månedens Bidragsyter» for hver måned som får en liten, men velfortjent oppmerksomhet.

Egentlig er det reint for gæli og litt urettferdig å honorere noen få framfor mange. Det er så altfor mange som fortjener ekstra ros og takk. Men vi vil så gjerne fortelle hvor mye vi setter pris på den enkelte, så vi gjør det likevel. Så får vi heller satse på at vi gjennom ulike arrangementer og events skal få alle til å føle seg verdsatt og blir satt pris på i løpet av dette året, «Frivillighetens År 2022».

Siden håndballsesongen er på hell er Theres
e Gulbrandsen og Espen Evensen det naturlige valget for mars smiley


Therese og Espen var begge med på å starte håndballgruppa høsten 2018.  Siden den gang har de lagt ned enormt mange treningstimer i hallen for våre unge håndballstjerner og har kjørt mange kilometer til bortekamper og turneringer.De er også begge tungt involvert hver gang vi arrangerer turneringer på hjemmebane.
 
De trener flere lag hver.  Therese er hovedtrener for G8 og J14, mens Espen er hovedtrener J10, G10 og G13.

Som en liten takk for innsatsen fikk de overrekt hver sin gavesjekk på Cafe Lasse som en liten påskjønnelse. Tofte Framad IF takker dere for den innsatsen dere gjør for klubben vår.

Dere utgjør en forskjell, takk!

Sponsorer