Månedens bidragsytere april - Wenche og Willy

Året 2022 - i år - er Frivillighetens År.  Tofte Fremad IF vil gjennom dette året spesielt anerkjenne de frivillige i klubben vår på ulike måter. Den frivilligheten som dere og mange andre yter overfor klubben og lokalsamfunnets barn og ungdommer betyr så uendelig mye. Dere utgjør virkelig en forskjell! Uten dere, ingen klubb! Takket være dere kan vi yte helsefremmende og sunne aktiviteter og fremme trygge, sunne verdier i et fellesskapende miljø. Hva er vel bedre enn å se at vårt arbeid er med på at de minste kan boltre seg på de flotte arenaene i pur entusiasme og glede.
 
Gjennom året vil vi også søke å inspirere enda flere til å delta i vårt fellesskap.
 
Månedens bidragsyter er et program vi kjører gjennom hele 2022. Januar gikk føyka før vi kom på ideen. Men februar og mars ble unnagjort med behørig oppmerksomhet til fortjente mottakere. Nå har vi kommet til en ny måned, april.
 
Månedens 2 utvalgte bidragsytere bidrar begge litt sånn bak i kulissene egentlig. De gjør sin innsats før og etter et arrangement, en kamp, et møte eller trening. Vi ser de ikke i rampelyset. Dog vet de å høre fra seg når det er nødvendig. Kort eller lang lunte? Lunte har de så visst! Men da er det gjerne så vel fortjent for mottakerne. Det være seg møkkete gulv etter et uanmeldt styremøte eller et kort som blir avvist når man skal ha bensin til gressklipperen. =)
 
Månedens ene Bidragsyter i april er Wenche Bjerkelund

Wenche har hatt lang fartstid i klubben. Hun har vært oppmann og lagleder innen håndball, sekretær i hovedstyret og kioskansvarlig. De siste årene har hun hatt ansvar for stell av klubbhusene og utleie av lokaler på begge anleggene. Det måkes snø for søppelbilen, gulv og vinduer vaskes, diverse forbruksmateriell kjøpes inn, hundebæsj poser håndteres, strøm slås av for å spare kostnader, åte i musefeller byttes, etc etc…
 
Hun har alltid gjort en samvittighetsfull jobb til alle tider.
 
Sågar kan jeg sitere fra årsmøtetrapporten i 1995. «Kiosken har fått mange rosende ord for god service og hyggelig betjening, en stor takk til Wenche».
 
Eller fra årsrapporten i 1998: «Kiosken har også i år vært drevet med et meget godt resultat og styret retter en stor takk til Wenche Bjerkelund for den kjempeinnsats som hun har lagt ned i kiosken»
 
Wenche var også aktiv I sine yngre år innen håndballen – den gang var det Graabein som fikk glede av hennes innsats.
 
Månedens andre Bidragsyter i april er Willy Hogstad

Willy er grytidlig oppe hver dag og tar runden sin om Fremadbanen. Gressmatta kontrolleres og stelles med. Spesielt de gangene rampen har vært ute på banen og benyttet den som motorcross bane. Det er stell med millimeterpresis og kirurgisk presisjon …… Det er ingen som kunne gjort den jobben bedre enn Willy. Rydder rundt klubbhuset, klipper sidekantene i lysløypa, setter opp barrierer etc. Runden inkluderer å stikke innom flere eldre og hjelpe til med diverse oppgaver; prat – vedstabling, plenklipping etc .. frivillig sosial- og miljøarbeider.
 
Fremad tilhenger er han på sin hals. Går ikke av veien for å heise Fremad-vimpelen på flaggstanga. Tofte i gamle dager, nei det var «sossen» det.
 
Willy er vokst opp på Fremadbanen og har alltid vært i miljøet helt fra han var ung og samla tomme murere fra Gjøkane og Jumbo på Haugen, via egen fotballkarriere som goalgetter, dernest som materialforvalter med kaffe- og varmsaft laging og sosial prat med A-lag spillerne til han nå holder matta ship-shape. Forresten aktiv I hopprenn og langrenn har han også vært. Vant hopprennet i Smartkollen i 1967 med 124,5 poeng.

Wenche og Willy fikk overrakt hver sin gavesjekk på Cafe Lasse som en liten påskjønnelse. Tofte Fremad IF takker dere for den innsatsen dere gjør for klubben vår.

Sponsorer